Εταιρεία

Α. Κιοσέ Γύψινες διακοσμήσεις

Δείτε Έργα μας

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Α. Κιοσέ Γύψινες διακοσμήσεις δραστηριοποιείται στο χώρο των γύψινων κατασκευών επί 25 συνεχή χρόνια. Το ειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, κάνουν πραγματικότητα κάθε σκέψη για κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας. Η εμπειρία μας, οι προσιτές τιμές, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η συνέπεια στη ποιότητα είναι η εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα.


Παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις σε κατασκευές και τοποθετήσεις γυψοσανίδας, τσιμεντοσανίδας, ψευδοροφές, χωρίσματα, ορυκτή ίνα, κρυφούς φωτισμούς, ειδικές κατασκευές, διαμορφώσεις χώρων, θερμομονώσεις, θερμοπροσώψεις και γύψινες διακοσμήσεις.


Οι καινοτομίες μας:
Τα μοναδικά υλικά που θα απογειώσουν το μοντέρνο στυλ του χώρου σας:
Γυψοσανίδες διάτρητες - χαραγμένες. Τρισδιάστατα πάνελς τοίχου. Φωτιστικά οροφής και τοίχου, επιπλέον διακοσμητικό επίχρισμα τοίχου σε πολλές αποχρώσεις που αποτελείται από βαμβάκι και μετάξι, για να δώσετε την δική σας υπογραφή στο χώρο.
Η εταιρία μας επεκτείνεται διαρκώς με γνώμονα πάντοτε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Αποτέλεσμα της εντυπωσιακής πορείας ανόδου είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της, που καλύπτουν όλο το φάσμα των γύψινων κατασκευών, της διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εκπόνησης μελετών και παροχής υπηρεσιών.
Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου ή συμβάλλουμε στο σχεδιασμό των χώρων σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές.
Επεμβαίνουμε άμεσα ως προς την αντιμετώπιση οποιονδήποτε τεχνικών προβλημάτων.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:
Ψευδοροφές
Θερμομονώσεις
Θερμοπροσόψεις
Γύψινες διακοσμήσεις
Γυψοσανίδες
Διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
Ηχομονώσεις
Χωρίσματα
Ορυκτές ίνες
Συστήματα ξηράς δόμησης
Κρυφός φωτισμός
Το έμπειρο προσωπικό μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γιατί να μας προτιμήσετε?

Αξιοπιστία

Περίτεχνα σχέδια

Υψηλή Αισθητική

Οικονομικές Τιμές

Ευχαριστημένοι Πελάτες

2109241861 -6993092799

 

Εταιρεία

Γύψινες Διακοσμήσεις που Αξίζουν μία Θέση στο Σπίτι σου!