Υπηρεσίες


Γύψινες
Διακοσμήσεις

Η εταιρεία Α. Κιοσε – ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ, δραστηριοποιείται στο χώρο των Γύψινων κατασκευών 25και πλέον έτη. Η εμπειρια και η τεχνογνωσια μας ολα αυτα τα χρονια, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα. Για την επιχείρηση παίζει σημαντικό ρόλο η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η τήρηση του χρόνου υλοποίησης, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η άριστη τεχνογνωσία. Με βάση όλα τα παραπάνω, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως κατασκευές γύψινων και γυψοσανίδων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και πιστοποιημένα. Σε συνδυασμό με το μεράκι και τις προτιμήσεις του πελάτη, κάθε γύψινη εργασία χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και μάλιστα σε κόστος προσιτό για όλους!

Περισσότερα

ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η γυψοσανίδα ως υλικό το οποίο προσφέρει απεριόριστες αρχιτεκτονικές επιλογές, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, μπορεί να δώσει μορφή στις επιθυμίες σας και να ανανεώσει ριζικά το χώρο σας.


home_repair2_pic1

Κατασκευές με
τσιμεντοσανίδες

Οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδες προσφέρουν στους μηχανικούς και στους κατασκευαστές, την ιδανική επιφάνεια επικόλλησης πλακιδίων και μαρμάρων, με εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείται σε χώρους εκτεθειμένους σε υγρασία. Η τσιμεντοσανίδα παρουσιάζει ανθεκτικότητα στο νερό και αποτελεί μια στιβαρή επιφάνεια επικόλλησης πλακιδίων με διάρκεια στο χρόνο, χωρίς φουσκώματα, αποσυνθέσεις ή φθορές.


home_repair2_pic1
 • Ειρήνη Σταματιάδη
  πολυ καλος μαστορας γρηγοροσ και οικονομικος και η δουλεια του αψογη σας τον συστηνω ανεπιφυλαχτα
  Ειρήνη Σταματιάδη
 • Αλεξης Μαριοπουλος
  Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο, που με την μακρόχρονη εμπειρία τους, κρατούν την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και την τιμή σε σωστά και λογικά πλαίσια!!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
  Αλεξης Μαριοπουλος
 • Νέστορας Ραμπαβίλας
  Άψογοι στις εργασίες που αναλαμβάνουν. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  Νέστορας Ραμπαβίλας
 • Αναστασία Μάχου
  Καλαίσθητες κατασκευές.
  Αναστασία Μάχου
 • Μαρία Παυλίδου
  Αξιόλογη εργασία. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.
  Μαρία Παυλίδου

2109241861 - 6993092799

 

Υπηρεσίες